ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ρέτσος: Ανακοινώθηκε από την Βερόνα

Ο Πάνος Ρέτσος
Ο Πάνος Ρέτσος 24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Η Βερόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου ο οποίος υπέγραψε για 1,5 χρόνο με οψιόν ανανέωσης για τρία ακόμα χρόνια στο σύλλογο της Ιταλίας.

Παίκτης της Βερόνα με κάθε επισημότητα είναι από την Τρίτη (25/1) ο Παναγιώτης Ρέτσος με τους Ιταλούς να τον αποκτούν ως ελεύθερο από τη Μπάγερν Λεβερκούζεν και να τον ανακοινώνουν. Στην ανακοίνωση τους μάλιστα οι Ιταλοί τον υποδέχτηκαν στα ελληνικά γράφοντας: "Καλώς ήρθες Πάνο". Μάλιστα ο Ρέτσος διάλεξε το νούμερο 45 με το οποίο θα αγωνίζεται στο σύλλογο της Ιταλίας.

Όπως είχατε διαβάσει από το SPORT24 η Λεβερκούζεν διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10% και ο Έλληνας αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο αρχικά 1,5 έτους, έως το 2023 όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Βερόνα.

Στο συμβόλαιο των δύο πλευρών υπάρχει αυτόματη οψιόν ανανέωσης για τρία χρόνια ακόμα, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα είναι κάτοικος Βερόνα έως το 2026 αν όλα πάνε καλά. Η ανανέωση θα γίνει αυτόματα αν ο Έλληνας στόπερ πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Τη φετινή σεζόν ο Έλληνας αμυντικός πραγματοποίησε οχτώ συμμετοχές με τη Λεβερκούζεν, ενώ συνολικά φόρεσε τη φανέλα της σε 43 αγώνες, έχοντας ένα γκολ και τρεις ασίστ. Η Βερόνα θα είναι ο πέμπτος σταθμός στην καριέρα του, ύστερα από τον Ολυμπιακό, τη Λεβερκούζεν και τις Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Σεντ Ετιέν, στις οποίες αγωνίστηκε ως δανεικός από τη γερμανική ομάδα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ