ΠΑΟΚ

Ρέντναπ: "Σωστά ακυρώθηκε το γκολ"

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Ρέντναπ MOTIONTEAM

Ο Χάρι Ρέντναπ παραδέχθηκε ότι σωστά ακυρώθηκε το τέρμα της Τότεναμ, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ (video)

Ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, στη συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ των "σπιρουνιών", καθώς ήταν φάουλ πάνω στον Κοντρέρας. Ακόμη, τόνισε ότι η ομάδα του είναι λογικά εκτός Europa League. Ακόμη, δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον Λάσλο Μπόλονι

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Ρέντναπ:

Για το ότι η Τότεναμ έχει λίγες πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση: "Έχουμε λίγες πιθανότητες, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα".

Για τα γρήγορα γκολ που δέχθηκε η Τότεναμ: "Δεν ξεκινήσαμε καλά. Η αμυντική μας τετράδα δεν είχε ξαναπαίξει μαζί. Τους δώσαμε δύο χαζά γκολ, ενώ ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά".

Για το γκολ του Ντεφό που δε μέτρησε: "Δεν ήταν γκολ, είχε γίνει φάουλ πάνω στον αμυντικό του ΠΑΟΚ".

Για τη φάση του πέναλτι και την αποβολή του Σταφυλίδη: "Νομίζω ότι ήταν πέναλτι. Έκανε χέρι πάνω στη γραμμή και πήρε την κόκκινη κάρτα. Έτσι είναι οι κανονισμοί".

Για το αν πίστευε ότι στο δεύτερο μέρος μπορεί να το ανατρέψει η ομάδα του: "Σίγουρα πίστευα ότι θα επανέλθουμε. Δεν μπόρεσαν να τους διασπάσουν, είχαν βάλει πολλά σώματα στην άμυνα. Δεν είχαμε σήμερα αυτό το κάτι παραπάνω που θα τους διασπάσει".

Για τη φάση προς το τέλος του αγώνα με το διαπληκτισμό του Σαλπιγγίδη με τον Γουόλκερ: "Δεν ήταν τίποτα, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Γενικά υπήρχε καλό κλίμα και στους δύο αγώνες".

Για το αν είναι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, καθώς στο πρωτάθλημα έχουν ένα σερί νικών: "Σήμερα κατέβασα διαφορετική ομάδα, όπως σας ξαναείπα οι τέσσερις της άμυνας αγωνίζονται για πρώτη φορά μαζί".

Για το αν θα απογοητευτεί αν η Τότεναμ αποκλειστεί από τη συνέχεια του Europa League: "Δεν περνάμε στην επόμενη φάση το θεωρώ σίγουρο".

Για τις αλλαγές που έκανε: "Πρέπει να αλλάζουμε την ομάδα, γιατί αν δε βάζουμε νέα πρόσωπα στην Ευρώπη δε θα πηγαίνουμε καλά στο πρωτάθλημα. Έβαλα τον Μόντριτς γιατί είναι τραυματίες οι Παβλιτσένκο και Ντος Σάντος. Αν αγωνιζόντουσαν ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ωστόσο πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή".

Για το αν στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν ήταν καλή η Τότεναμ ή ήταν πολύ καλός ο ΠΑΟΚ: "Συνέβησαν και τα δύο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, έπαιξε πολύ καλά. Είναι επικίνδυνη ομάδα και το απέδειξε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ