CHAMPIONS LEAGUE

Ρεμπρόφ: "Οι παίκτες μου ανυπομονούν να παίξουν κόντρα στον Ρονάλντο"

Ο Σεργκέι Ρεμπρόβ δίνει οδηγίες στους παίκτεςτης Φερεντσβάρος κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σέλτικ για τα προκριματικά του Champions League
Ο Σεργκέι Ρεμπρόβ δίνει οδηγίες στους παίκτεςτης Φερεντσβάρος κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σέλτικ για τα προκριματικά του Champions League ANDREW MILLIGAN/PA VIA AP

Την παραδοχή πως οι παίκτες του βλέπουν με ξεχωριστό ενδιαφέρον το παιχνίδι με την Γιουβέντους λόγω της παρουσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο σε αυτήν, εκανε με δηλώσεις του ο τεχνικός της Φερεντσβάρος, Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Η Φερεντσβάρος επέστρεψε φέτος στους ομίλους του Champions League μετά από 25 χρόνια απουσίας και τώρα είναι έτοιμη να δώσει μπροστά στο κοινό της ένα ιστορικό ματς.

Αντίπαλος μία από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου η Γιουβέντους, που έχει ως ηγέτη τον "πολύ" Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ να ομολογεί πως ο συγκεκριμένος συνδυασμός ομάδας-παίκτη εξιτάρει άπαντες στην ουγγρική ομάδα.

"Είμαστε έτοιμοι και έχουμε προετοιμάσει καλά το ματς, θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις κόντρα σε μία ισχυρή ομάδα όπως η Γιουβέντους.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου είναι ανυπόμονοι να παίξουν κόντρα σε έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο", τόνισε ο Ουκρανός πρώην επιθετικός και νυν τεχνικός της Φερεντσβάρος, για να προσθέσει στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης:

"Το δεύτερο ημίχρονο που κάναμε κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου (σ.σ. η Φερεντσβάρος πέτυχε δύο γκολ και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ έχανε με 2-0 στο ημίχρονο) μας έδωσε αυτοπεποίθηση.

Είμαι σίγουρος πως οι φίλαθλοι θα μας βοηθήσουν πολύ, ίσως είναι και 20.000 στις εξέδρες του γηπέδου". Υπενθυμίζεται πως στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 από την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου" ενώ την περασμένη εβδομάδα αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Ντινάμο Κιέβου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ