ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Σέρχιο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος τρέχει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Ουέσκα στο Βαλντεμπέδας στις 31 Οκτωβρίου του 2020.
Ο Σέρχιο Ράμος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Ουέσκα AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως ο αρχηγός της Σέρχιο Ράμος, που είναι εκτός δράσης λόγω τραυματισμού αυτή την περίοδο, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Σέρχιο Ράμος έχασε τον πρώτο προημιτελικό Champions League με την Λίβερπουλ και το Clasico με την Μπαρτσελόνα ενώ απόντας θα είναι και από την ρεβάνς της Τετάρτης με τους πρωταθλητές Αγγλίας στο "Άνφιλντ", λόγω τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς της εθνικής Ισπανίας με το Κόσοβο στα τέλη Μαρτίου.

Ωστόσο, ενώ όλοι περίμεναν πως σιγά σιγά θα επανέκαμπτε μετά από το δεύτερο ματς της Ρεάλ με την Λίβερπουλ με φόντο τα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης (14/4, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD), η επιστροφή του στο χορτάρι θα πάρει νέα αναβολή, αφού βρέθηκε θετικός σε τεστ για κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκε.

Την είδηση αυτή γνωστοποίησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η πρωταθλήτρια Ισπανίας, με τον κάπτεν των μερένγκες να προστίθεται έτσι στη μακριά λίστα των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος που έχουν νοσήσει εν μέσω πανδημίας τη φετινή σεζόν, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους Βαράν, Μαριάνο, Αζάρ, Μιλιτάο, Καζεμίρο, Γιόβιτς, Νάτσο και Ζιντάν.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ