PREMIER LEAGUE

Ρεάλ: Θα κινηθούν για τον Αζάρ τον Ιανουάριο Τσέλσι και Νιούκαστλ

Ρεάλ: Θα κινηθούν για τον Αζάρ τον Ιανουάριο Τσέλσι και Νιούκαστλ
© 2020 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Δημοσίευμα του ESPN αναφέρει ότι η Τσέλσι και η Νιούκαστλ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Εντέν Αζάρ τον Ιανουάριο, εκμεταλλευόμενοι τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στη Ρεάλ επί ημερών Αντσελότι.

Ο Εντέν Αζάρ δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στη Ρεάλ και να θυμίσει έστω και σε λίγο τον καλό εαυτό του στην Τσέλσι. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός βρέθηκε πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Σύμφωνα με το "ESPN" για τον Αζάρ ενδιαφέρονται πολλές ομάδες της Premier League και μεταξύ άλλων ενδιαφέρονται κατά κύριο λόγο η Τσέλσι και η Νιούκαστλ.

Στο "Clasico" ο Αζάρ έμεινε στον πάγκο και η σχέση του με τον Κάρλο Αντσελότι δεν θα είναι η καλύτερη δυνατή. Οι "μερένγκες" θέλουν να "φορτώσουν" μεγάλο μπάτζετ στους στην απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος παρόλο που θα έρθει ως ελεύθερος θα καρπωθεί πολλά χρήματα λόγω του συμβολαίου του.

Ο Αζάρ με τη φανέλα της Ρεάλ έχει αγωνιστεί μόλις 52 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμού.

Ο ίδιος δεν είχε διάθεση να αποχωρήσει, ωστόσο ο περιορισμένος χρόνος του με την ομάδα του έχει αλλάξει τα δεδομένα. Με την Τσέλσι έπαιξε 352 φορές και πέτυχε 110 γκολ, ενώ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο Europa League.

TAGS PREMIER LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ