ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Συμφωνία μαμούθ με αμερικάνικη εταιρεία και έσοδα 400 εκατ. ευρώ το χρόνο

Ρεάλ: Συμφωνία μαμούθ με αμερικάνικη εταιρεία και έσοδα 400 εκατ. ευρώ το χρόνο
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ MARCA ΣΤΟ TWITTER

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήρθε σε συμφωνία με αμερικάνικο κολοσσό ο οποίος έχει και το 20% των Σαν Αντόνιο Σπερς για την παραχώρηση του 20% του Μπερναμπέου για τα επόμενα 25% χρόνια και έσοδα 400-440 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Σε μια συμφωνία μαμούθ με αμερικάνικο κολοσσό ήρθε ο Φλορεντίνο Πέρεθ στη Ρεάλ ώστε να αυξήσει τα έσοδα των "μερένγκες" και να μπορέσει να ανταγωνιστεί τη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρει οικονομικό ρεπορτάζ ο Πέρεθ συμφώνησε με εταιρεία από την Αμερική που έχει στην κατοχή της και το 20% των Σαν Αντόνιο Σπερς ούτως ώστε να παραχωρήσει το 20% του Μπερναμπέου για τα επόμενα 25 χρόνια με αντάλλαγμα η εταιρεία αυτή να είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ του νέου γηπέδου και τις καθημερινές εκδηλώσεις στο νέο στάδιο της Ρεάλ, τόσο εντός αυτού όσο και τους γύρω χώρους του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η συμφωνία αυτή θα αποφέρει στη Ρεάλ έσοδα της τάξεως των 400-440 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο την ώρα που πέρυσι τα έσοδα της "βασίλισσας" έφτασαν τα 150 εκατ. ευρώ. Μια αύξηση δηλαδή της τάξης του 200% αν όλα πάνε όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Μάλιστα όπως γράφει το δημοσίευμα λόγω της σχέσης της εταιρείας με τους Σαν Αντόνιο Σπερς δεν αποκλείεται να δούμε και την ομάδα από το NBA να ταξιδεύει στη Μαδρίτη.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ