LA LIGA

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μαγιόρκα 1-0: Λύτρωση στο 90' με δέκα παίκτες και κορυφή στη La Liga

Οι παίκτες της Ρεάλ Σοσιεδάδ πανηγυρίζουν τέρμα που πέτυχαν κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στο τελικό Κυπέλλου Ισπανίας
Οι παίκτες της Ρεάλ Σοσιεδάδ πανηγυρίζουν τέρμα που πέτυχαν κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στο τελικό Κυπέλλου Ισπανίας AP PHOTO/ANGEL FERNANDEZ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έπαιζε με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο, όμως έφτασε στη νίκη στις καθυστερήσεις κόντρα στη Μαγιόρκα και έμεινε μόνη στην κορυφή της La Liga.

Το τέλος του 1ου ημιχρόνου βρήκε το "Ανοέτα" να αποδοκιμάζει. Το τέλος του 2ου ημιχρόνου να αποθεώνει. Το 1-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ επί της Μαγιόρκα προκάλεσε πολλά συναισθήματα και το γκολ του Τζούλεν Λομπέτε στο 90' έστειλε τους Βάσκους μόνους πρώτους στη La Liga.

Ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις και τα αίματα άναψαν μόνο εξαιτίας της αποβολής του Αϊέν Μουνιόθ στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι παίκτες του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ είχαν το πάνω χέρι μέχρι τότε, ωστόσο στο 2ο ημίχρονο χρειάστηκε να ανασυνταχθούν και να προσαρμόσουν την αμυντική λειτουργία τους.

Το πέτυχαν σε αρκετά μεγάλο βαθμό, με τη Μαγιόρκα να στέλνει μία φορά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ να μη μετράει λόγω οφσάιντ. Η λύτρωση ήρθε στο 90', όταν ένα σουτ του Λομπέτε μέσα από την περιοχή έφυγε από τα χέρια του Μανόλο Ρέινα και κατέληξε στα δίχτυα.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής στη La Liga

Η βαθμολογία της La Liga

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ