ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Σε ένα χρόνο ο Αζάρ έχασε 23 παιχνίδια

Ο Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της Ρεάλ
Ο Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της Ρεάλ AP IMAGES

Οι συνεχείς τραυματισμοί του Εντέν Αζάρ έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βλέπει τη μεταγραφή των 150 εκατ. ευρώ να πηγαίνει...στράφι, καθώς την περασμένη σεζόν ο 29χρονος Βέλγος έχασε 23 αγώνες.

Η κατάσταση του Εντέν Αζάρ έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η πολυπόθητη μεταγραφή, για την οποία οι Μαδριλένοι δαπάνησαν το περασμένο καλοκαίρι 150.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Τσέλσι, περνάει περισσότερο χρόνο στον πάγκο από ότι στον αγωνιστικό χώρο, καθώς λόγω πολλαπλών τραυματισμών, σε διάστημα ενός χρόνου έπαιξε λιγότερα παιχνίδια από όσα έχασε.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος Βέλγος, ο οποίος αποκτήθηκε για αντι-Ρονάλντο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των Μερένγκες, όπως επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί, καθώς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε οι τραυματισμοί του τού στοίχισαν 23 παιχνίδια, ενώ κατάφερε να αγωνιστεί μόλις σε 22.

Ο χθεσινός τραυματισμός ήταν το κερασάκι στην τούρτα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στη διοίκηση της Ρεάλ και να κάνουν λόγο για 3-4 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να μη γλιτώνει τελικά, τον πονοκέφαλο.

Η εξέλιξη αυτή επηρέαζει άμεσα τόσο τα πλάνα του προπονητή των Μαδριλένων, Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος προόριζε τον Αζάρ στην κορυφή της επίθεσης δίπλα στον Καρίμ Μπενζεμά, όσο και τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου. Συγκεκριμένα, οι Μερένγκες ήθελαν, πριν "κλείσει" το μεταγραφικό παράθυρο, να παραχωρήσουν το Λούκα Γιόβιτς δανεικό, απόφαση ωστόσο, που ενδέχεται να επηρεαστεί μετά το νέο τραυματισμό του Βέλγου επιθετικού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της "AS", εκτός από τις ανησυχίες για ένα νέο τραυματισμό, οι άνθρωποι της Ρεάλ καλούνται να διαχειριστούν και τα προβλήματα που κληροδότησαν οι τραυματισμοί στον Αζάρ. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο έχει αλλάξει ελαφρώς ο τρόπος που προσγειώνει την μπάλα με το πιο αδύναμο πόδι του, λόγω της δυσφορίας που συνεχίζει να αισθάνεται στον αστράγαλο, όταν τον πιέζει.

Εκείνοι έχουν το μαχαίρι, εκείνοι και το καρπούζι...

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ