Ρεάλ: Προσφέρει διετές συμβόλαιο αλλά με μείωση στον Ράμος
Ισπανική τηλεοπτική εκπομπή υποστηρίζει πως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό αλλά και στη διάρκεια του συμβολαίου που δίνει η Ρεάλ στον Σέρχιο Ράμος, γεγονός που έχει βάλει στο παιχνίδι της απόκτησής του τρεις φημισμένους συλλόγους.
Ο Σέρχιο Ράμος είναι πιστός υπήκοος της βασίλισσας από το 2005 και φέτος διάγει την 16η σερί σεζόν του στην Μαδρίτη, ωστόσο ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά και να πει κατηγορηματικά πως οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται χέρι-χέρι από το καλοκαίρι του 2021 και έπειτα.
Βλέπετε, υπάρχει στη... μέση το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του που δείχνει να έχει κολλήσει, με τον χαρισματικό κάπτεν της Ρεάλ να μετράει αντίστροφα από τη στιγμή που το υπάρχον συμβόλαιό του λήγει στο φινάλε της σεζόν και τον Φλορεντίνο Πέρεθ να μην έχει βρει τον τρόπο για να τον πείσει να παραμείνει.
"Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να φύγει είναι στο 80%", αποκάλυψε ο επιστήθιος φίλος του Ράμος, Κριστομπάλ Σορία, στο πλαίσιο παρουσίας του στην εκπομπή "El Chiringuito", με την ίδια εκπομπή να προχωράει μάλιστα σε αποκαλύψεις αναφορικά με το μπρα ντε φερ που γίνεται το τελευταίο διάστημα μεταξύ Ράμος και διοίκησης.
Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει προσφέρει στον αρχηγό της ομάδας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη να είναι μειωμένες κατά 20% σε σύγκριση με το προηγούμενο συμβόλαιο (αμείβεται με σχεδόν 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο), κάτι που δεν ικανοποιεί τον 34χρονο στόπερ.
Ούτε η πρόταση για ψαλίδισμα στις απολαβές του αλλά ούτε και αυτή για τη χρονική διάρκεια του deal, με τον Ράμος να ζητάει τριετές συμβόλαιο για να τελειώσει την καριέρα του στους μερένγκες σε ηλικία 37 ετών.
Από τη στιγμή μάλιστα που οι διαπραγματεύσεις έχουν παγώσει το τελευταίο διάστημα, έχουν εμφανιστεί και μνηστήρες για τον παίκτη, με το συγκεκριμένο μέσο να εκτιμάει πως ο Ράμος δεν θα φύγει από την Ευρώπη (έχει προτάσεις από MLS) και να προσθέτει πως στο κάδρο της απόκτησής του είναι έτοιμες να μπουν Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: