ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ - Ουέσκα: Έκρυψαν τη μπάλα οι μερένγκες πριν τη στείλει στα δίχτυα ο Βαλβέρδε

O Φεντερίκο Βαλβέρδε πανηγυρίζει το τρίτο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ουέσκα για την La Liga
O Φεντερίκο Βαλβέρδε πανηγυρίζει το τρίτο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ουέσκα για την La Liga AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το σόου της Ρεάλ κόντρα στην Ουέσκα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Αζάρ και Μπενζεμά να συνεργάζονται άψογα και τη μπάλα να καταλήγει τελικά στα δίχτυα για το 3-0 με υπέροχο διαγώνιο σουτ του Βαλβέρδε (VIDEO).

Η Ρεάλ μπήκε στο "Αλφρέδο Ντι Στέφανο" με τέρμα τα γκάζια μετά τον θρίαμβο στο Clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα (3-1) αλλά και τον βαθμό που τσίμπησε στην έδρα της Γκλάντμπαχ στο Champions League με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και αυτή που την πλήρωσε ήταν η Ουέσκα για την 8η αγωνιστική στην La Liga.

Οι Καρίμ Μπενζεμά και Εντέν Αζάρ ήταν σε εξαιρετικό απόγευμα και πέτυχαν τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο (40', 45') ενώ λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους το εν λόγω δίδυμο "χτύπησε" και πάλι.

Αυτή τη φορά έκρυψαν τη μπάλα σε ταχύτατη αντεπίθεση των μπλάνκος, με τη μπάλα να φτάνει τελικά στον Μπενζεμά, το Νο 9 των μερένγκες να βγάζει ασίστ για τον Βαλβέρδε, και τον Ουρουγουανό μέσο να κάνει το 3-0 με δυνατό συρτό διαγώνιο σουτ, σκοράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ