LA LIGA

Ρεάλ - Οσασούνα 0-0: Απότομη προσγείωση για τους Μαδριλένους

Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Οσασούνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Οσασούνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 © 2021 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ παρασύρθηκε από τη χαρά της νίκης στο clasico και άφησε δύο βαθμούς στην αναμέτρηση με την Οσασούνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για την 11η αγωνιστική της La Liga.

Από τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου" η Ρεάλ προσγειώθηκε απότομα, αφού έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο την Οσασούνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για την 11η αγωνιστική της La Liga.

Οι "μερένγκες" δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοση και παρότι είχαν το πάνω χέρι κόντρα στους Βάσκους, οι φιλοξενούμενοι κατάφερναν να παίξουν αποτελεσματική άμυνα. Παίζοντας κυρίως από αριστερά με τον Βινίσιους, οι Μαδριλένοι είχαν ελάχιστες καλές ευκαιρίες. Ένα δοκάρι του Καρίμ Μπενζεμά και μία επέμβαση του Σέρχιο Ερέρα διαμόρφωσαν την εικόνα του 2ου μέρους, στο οποίο παρέμεινε το 0-0.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ