ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Ζιντάν δεν θα έχει τον Μπενζεμά κόντρα στην Ίντερ

Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Champions League
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Champions League AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ζιντάν προετοιμάζει την Ρεάλ για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Ίντερ στο Champions League εν μέσω προβλημάτων, με το τελευταίο να είναι αυτό της διαφαινόμενης απουσίας του Καρίμ Μπενζεμά από το χορτάρι του "Μεάτσα".

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρατάχτηκε με αρκετές απώλειες στο "Μαδριγάλ" στην αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ για την 10η αγωνιστική της La Liga και εν τέλει το πλήρωσε, καθώς δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το προβάδισμα που απέκτησε από το γκολ του Μαριάνο Ντίας στο 2' και δέχτηκε την ισοφάριση στο 76' από τον Μορένο.

Το άσχημο για τον Ζινεντίν Ζιντάν είναι πως εκτός από το πολύτιμο έδαφος που έχασε η πρωταθλήτρια Ισπανίας στη μάχη που δίνει για την υπεράσπιση του τίτλου, εξακολουθεί να μαστίζεται από προβλήματα τραυματισμών που δεν του επιτρέπουν να έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του σε σημαντικά ματς.

Όπως για παράδειγμα αυτό που ακολουθεί για τους μερένγκες κόντρα στην Ίντερ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με τον "Ζιζού" να μην μπορεί να υπολογίζει δεδομένα τους Σέρχιο Ράμος και Φεντερίκο Βαλβέρδε αλλά και κατά πάσα πιθανότητα τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος στράικερ είχε τραυματιστεί στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων, αυτό κόντρα στην Βαλένθια στο Μεστάγια, και την Δευτέρα (23/11) έκανε ατομικό πρόγραμμα, με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία να αναφέρουν πως θα χρειαστεί ένα θαύμα για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του στο Μιλάνο.

Αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς πως έχει τεθεί νοκ-άουτ και ο Λούκα Γιόβιτς, που έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, η Ρεάλ έχει μείνει στην ουσία με έναν σέντερ φορ, τον Μαριάνο Ντίας, που κουβαλάει πάντως και κούραση από τη συμμετοχή του στο ματς του περασμένου Σαββάτου με την Βιγιαρεάλ.

Σημειώνεται πως η Ρεάλ περιμένει με αγωνία και τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Μιλιτάο και Καζεμίρο, καθώς σε περίπτωση που βγουν αυτή τη φορά αρνητικά τα τεστ κορονοϊού, θα είναι μία έξτρα βοήθεια για τον προπονητή της Ρεάλ απέναντι στην Ίντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ