ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Μπέιλ τραυματίστηκε ξανά, εκτός για τρεις εβδομάδες

Ο Γκάρεθ Μπέιλ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Γκάρεθ Μπέιλ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης 2021 ALVARO BARRIENTOS / AP PHOTO

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ταλαιπωρείται από νέο τραυματισμό, καθώς κατά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων αποκόμισε πρόβλημα στο πέλμα και σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες.

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός σούπερ σταρ της Ρεάλ αγωνίστηκε μόλις στο πρώτο ημίχρονο της εθνικής ομάδας της χώρας του με τη Λευκορωσία (5-1), αποχωρώντας με νέο τραυματισμό, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπέιλ τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέστη ρήξη των οπίσθιων μηριαίων στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να έχει πραγματοποιήσει μόλις τρεις συμμετοχές με τη φανέλα των "μερένγκες" τη φετινή σεζόν. Το γεγονός μάλιστα, ότι ο 32χρονος αγωνίστηκε πρώτα με την εθνική Ουαλίας μετά την επιστροφή του και όχι με τους Μαδριλένους, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του, έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις του ισπανικού συλλόγου.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο Μπέιλ θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση στο Champions League κόντρα στη Σέριφ (24/11), καθώς και για τα παιχνίδια στη La Liga απέναντι στις Γρανάδα (21/12), Σεβίλλη (28/12), Ρεάλ Σοσιεδάδ (4/12).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ