ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Κρόος επέλεξε την κορυφαία πεντάδα των μερένγκες σνομπάροντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Τόνι Κρόος πανηγυρίζει μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Βαλένθια | 27 Ιανουαρίου 2018
Ο Τόνι Κρόος πανηγυρίζει μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Βαλένθια | 27 Ιανουαρίου 2018 @2018 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Ούτε το γεγονός πως ήταν συμπαίκτες για αρκετά χρόνια, ούτε το ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος σκόρερ της Ρεάλ επηρέασε τον Τόνι Κρόος, με τον Γερμανό να τον αφήνει εκτός της δικής του λίστας με την κορυφαία πεντάδα των μερένγκες.

Οι Τόνι Κρόος και Κριστιάνο Ρονάλντο συνυπήρχαν για μία τετραετία στο "Μπερναμπέου" και στο διάστημα αυτό έζησαν μεγάλες στιγμές δόξας, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Champions League για τρεις διαδοχικές χρονιές: 2016, 2017, 2018.

Παρά το γεγονός όμως ότι μοιράστηκαν τα αποδυτήρια για τόσο καιρό και σε αυτό το διάστημα ο Ρονάλντο έφτασε σε μία καθόλα τιμητική κορυφή, αυτή του πίνακα των πρώτων σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ, ο Γερμανός δεν "πείστηκε" έτσι ώστε να τον συμπεριλάβει στη λίστα του με τους πέντε κορυφαίους παίκτες που έχουν παίξει στην ομάδα της Μαδρίτης.

"Παρηγοριά" για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ μπορεί να είναι το γεγονός πως εκτός των επιλογών του Κρόος έμεινε μία ακόμα θρυλική μορφή της Ρεάλ, ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο, με τον Κρόος να έχει στην πεντάδα του τον συμπατριώτη του Ούλι Στίλικε καθώς επίσης τους Ίκερ Κασίγιας, Ρομπέρτο Κάρλος, Ζινεντίν Ζιντάν και Ραούλ.

Υπενθυμίζεται πως στα εννέα χρόνια που υπηρέτησε την Ρεάλ (2009-2018) ο Ρονάλντο διέλυσε το ρεκόρ του Ραούλ καθώς ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 450 γκολ (άφησε τον Ραούλ με 323 παίζοντας μάλιστα 303 ματς λιγότερα από τον Ισπανό επιθετικό), ενώ κατέκτησε 2 πρωταθλήματα, 4 Champions League και 4 Χρυσές Μπάλες.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ