ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Αζάρ θέλει να φύγει, επιθυμεί να επιστρέψει στην Τσέλσι

Ο Εντέν Αζάρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Αθλέτικ
Ο Εντέν Αζάρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Αθλέτικ RICARDO LARREINA / AP IMAGES

Ο Εντέν Αζάρ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ το προσεχές καλοκαίρι, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Τσέλσι.

Κοντά στο να γράψει τον επίλογο της θητείας του στη Μαδρίτη βρίσκεται ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τη Ρεάλ. Ο Κάρλο Αντσελότι τον διατηρεί σταθερά στον πάγκο, ενώ μάλιστα έχει παραδεχθεί πως δεν βρίσκεται ούτε στα μελλοντικά του σχέδια.

Ο Βέλγος χαφ, για τον οποίο το 2019 οι "μερένγκες" δαπάνησαν 115 εκατ. ευρώ, ώστε να τον αποκτήσουν από την Τσέλσι, όπως γράφουν στην Αγγλία έχει αποφασίσει να φύγει από τον ισπανικό σύλλογο, ενώ επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Premier League και την ομάδα που τον ανέδειξε, την Τσέλσι.

Όπως αναφέρει μάλιστα, ο Βέλγος δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι, το ιατρικό επιτελείο των Μαδριλένων συνέστησε στον 31χρονο να υποβληθεί εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, επιμένει να την αποφύγει, προκειμένου να τον πουλήσει είτε μέσα στον Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ