ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταγραφές: Ανακοινώθηκε η συμφωνία με τη Ρεάλ για Καζεμίρο

Ο Καζεμίρο στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ στους ομίλους του Champions League
Ο Καζεμίρο στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ στους ομίλους του Champions League © 2021 EFREM LUKATSKY / AP IMAGES

Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσαν ταυτόχρονα τη συμφωνία τους για τη μεταγραφή του Καζεμίρο, που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Ρεάλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβάιωσαν με τον πιο επίσημο τρόπο, με ταυτόχρονες ανακοινώσεις τους, τη συμφωνία για τη μεταγραφή του Καζεμίρο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας ευχαρίστησαν τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο για τη σχεδόν 9ετή προσφορά του και εξέφρασαν την "ευγνωμοσύνη" τους προς το πρόσωπό του, χαρακτηρίζοντάς τον "θρύλο του συλλόγου". Ο Καζεμίρο κατέκτησε 18 τρόπαια στους "μερένγκες", μεταξύ των οποίων και πέντε Champions League.

Φέτος, όμως, θα αλλάξει σελίδα στην καριέρα του, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καταβάλει 70.000.000 ευρώ συν 12.000.000 ως μπόνους για να τον αγοράσει. Ο 30χρονος διεθνής θα εισπράξει διπλάσιες απολαβές (20.000.000) και θα υπογράψει συμβόλαιο 4+1 ετών, αν και απομένουν ακόμα ορισμένες λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του.

Το μόνο που απομένει είναι οι τυπικές διεργασίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και η αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Καζεμίρο, η οποία είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας, παρουσία του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ LA LIGA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ