ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Νέος τραυματισμός για Ράμος, ίσως χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

Ο Σέρχιο Ράμος διαμαρτύρεται στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπιλμπάο στη Μάλαγα για το ισπανικό Super Cup.
Ο Σέρχιο Ράμος διαμαρτύρεται στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπιλμπάο © 2021 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Ο Σέρχιο Ράμος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στην αναμέτρηση με την Τσέλσι και τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων, που υποβλήθηκε, έδειξαν ότι υπέστη τενοντίτιδα στο αριστερό του πόδι. Ίσως χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Άσχημα νέα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς πέραν του αποκλεισμού από την Τσέλσι για τα ημιτελικά του Champions League, χάνει και τον αρχηγός της, Σέρχιο Ράμος, ο οποίος υπέστη νέο πρόβλημα τραυματισμού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της "βασίλισσας" ο 35χρονος στόπερ υπέστη τενοντίτιδα στο αριστερό του πόδι και θα υποβληθεί σε νέο έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί περαιτέρω το μέγεθος της ζημιάς, αλλά και ο χρόνος αποκατάστασης του.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα δώσει το παρών κόντρα στη Σεβίλλη για την 35η αγωνιστική της La Liga αλλά και μια πολύ σημαντική μάχη για την έκβαση του τίτλου, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να στερείται ένα σημαντικό όπλο από τη φαρέτρα του.

Ωστόσο υπάρχει η φοβία ότι η σεζόν έληξε πρόωρα για τον Ράμος. Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της Ρεάλ και της εθνικής Ισπανίας έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με τις δύο πλευρές να μην έχουν έρθει σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο. Επομένως είναι πολύ πιθανό το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι να ήταν το τελευταίο του με τους Μαδριλένους.

Photo Credits: © 2021 Jose Breton/Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ