ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ποινή τριών αγωνιστικών στον Μαρσέλο για την κόκκινη με την Έλτσε

Ο Μαρσέλο την ώρα που δέχεται την κίτρινη κάρτα
Ο Μαρσέλο την ώρα που δέχεται την κίτρινη κάρτα Ⓒ 2022 ALBERTO SAIZ / AP IMAGES

Ο Μαρσέλο τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την κόκκινη δέχθηκε στον αγώνα με την Έλτσε, αλλά και για το γεγονός ότι είπε στον διαιτητή ότι είναι πολύ κακός μετά τον καταλογισμό της κάρτας. Θα απουσιάσει από τον προημιτελικό με την Αθλέτικ και τους δύο ημιτελικούς, εφόσον οι μερένγκες υπερβούν το εμπόδιο των Βάσκων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από την έδρα της Έλτσε, επικρατώντας με 2-1 για το Κύπελλο Ισπανίας, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι το πέτυχε, παίζοντας μάλιστα με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μαρσέλο στο 102' της παράτασης με απευθείας κόκκινη, ωστόσο ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός θα απουσιάσει από τρία παιχνίδι και όχι ένα (η τιμωρία δηλαδή για κάθε παίκτη που δέχεται κόκκινη), μετά από απόφαση της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Ο λόγος που δέχτηκε τη συγκεκριμένη τιμωρία είναι γιατί είπε στον διαιτητή ότι "είναι πολύ κακός" δευτερόλεπτα μετά την απόφασή του. Η τιμωρία θα εκτιθεί στα παιχνίδια του Κυπέλλου, με αποτέλεσμα ο Μαρσέλο να χάνει τον προημιτελικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά και τους δύο ημιτελικούς εφόσον προκριθεί στην επόμενη φάση.

Με βάση τους κανονισμούς, οι ποδοσφαιριστές που τιμωρούνται με ποινή λιγότερων των τεσσάρων αγωνιστικών, αυτές εκτίονται στην ίδια διοργάνωση, με εξαίρεση το Ισπανικό super cup. Παράλληλα ο Μαρσέλο τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 2.250 ευρώ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ