ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ρεάλ Μαδρίτης, Ο Πέρεθ έριξε σπόντα για τον Εμπαπέ: "Ο καημένος, πρέπει να το έχει ήδη μετανιώσει"

PSG's Kylian Mbappe exercises during warmup before the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Sept. 25, 2021. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Kylian Mbappe exercises during warmup before the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Sept. 25, 2021. (AP Photo/Christophe Ena) © 2022 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Παρί και ο πρόεδρος της Ρεάλ , Φλορεντίνο Πέρεθ πέταξε την ειρωνεία του για την απόφαση του Γάλλου να μην γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Στις 21 Μαΐου ο Κιλιάν Εμπαπέ ανανέωσε τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν απογοητεύοντας εκείνους που τον ήθελαν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος βρέθηκε κοντά στην μετακόμισή του στην Ισπανία, ωστόσο απέρριψε την πρότασή τους και αποφάσισε να παραμείνει κάτοικος Παρισιού με αμύθητες απολαβές.

Την απόφασή του αυτή σχολίασε με καυστικό τρόπο και ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ καθώς υπέγραφε φανέλες σε φιλάθλους της ομάδας. Ένας από τους φιλάθλους είπε στον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ "Πρόεδρε μην πάρεις τον Εμπαπέ", με τον Πέρεθ να απαντάει ρίχνοντας το καρφί του " Ο καημένος, θα το έχει ήδη μετανιώσει".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ