ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον 16χρονο Έντρικ της Παλμέιρας

Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον 16χρονο Έντρικ της Παλμέιρας
YOUTUBE

Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρονται για τον 16χρονο επιθετικό Έντρικ της Παλμέιρας, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς. Οι δύο ομάδες θέλουν να υπογράψουν άμεσα τον νεαρό επιθετικό παρότι μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη από τη σεζόν 2024/25.

Ο 16χρονος Έντρικ Φελίπε της Παλμέιρας είναι ένα από τα αστέρια του μέλλοντος. Ο 16χρονος επιθετικός της Παλμέιρας, με προπονητή τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα, έχει οκτώ γκολ σε 11 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και ήδη οι Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για να τον αποκτήσουν, παρότι δεν θα μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη πριν από τη σεζόν 2024-25.

Οι μερένγκες παρακολουθούν την περίπτωσή του από τον περασμένο Ιανουάριο, έχοντας μάλιστα διάθεση να προσφέρουν (τότε) έως και 50 εκατ. ευρώ. Η Marca αναφέρει σε σημερινό (28/10) δημοσίευμά της ότι αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στη συγκεκριμένη μεταγραφή μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Οι Παριζιάνοι κατέθεσαν πρόταση 20 εκατ. ευρώ, τα μισά από αυτά που αξιώνουν οι Βραζιλιάνοι. Ένα αρνητικό για τη μεταγραφή του Έντρικ στη Ρεάλ είναι ότι το περιβάλλον του νεαρού επιθετικού "φοβάται" ότι το 2024 θα αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό του Έρλινγκ Χάλαντ και γι' αυτό είναι διστακτικοί στη μετακίνησή του.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ