ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Κλείνει τον Σόρια για τη θέση του αναπληρωματικού κίπερ

Ρεάλ: Κλείνει τον Σόρια για τη θέση του αναπληρωματικού κίπερ
@2022 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Η Ρεάλ ψάχνει έναν αξιόπιστο κίπερ για να καλύπτει τα νώτα του Τιμπό Κουρτουά από τη νέα σεζόν και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη συμφωνία της με την Χετάφε για τον Νταβίντ Σόρια.

Ο Τιμπό Κουρτουά είναι το ακλόνητο Νο 1 της Ρεάλ για τη θέση του βασικού κίπερ εδώ και αρκετά χρόνια και αυτή η συνθήκη θα ισχύσει και τη νέα αγωνιστική σεζόν, ωστόσο οι Κυπελλούχοι Ισπανίας κινούνται για το ιδανικό συμπλήρωμά του.

Τα προηγούμενα χρόνια ήταν ο Αντρέι Λούνιν, όμως αυτό το καλοκαίρι εμφανίζεται διατεθειμένος να αναζητήσει άλλο σταθμό για να συνεχίσει την καριέρα του και να πάρει χρόνο συμμετοχής, με τα ισπανικά μίντια να αποκαλύπτουν την Παρασκευή (09/06) πως οι μερένγκες βρήκαν τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του.

Αυτός θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο Νταβίντ Σόρια της Χετάφε, με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων να είναι μία ανάσα από το να δώσουν τα χέρια και τον 30χρονο κίπερ να μετράει ουσιαστικά αντίστροφα για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του έπειτα από τρία χρόνια στην Σεβίλλη (2015-2018) και πέντε στην Χετάφε (2018-2023).

Δεν αποκλείεται μάλιστα το πλαίσιο της επικείμενης συμφωνίας, η Ρεάλ να δώσει παίκτες στην Χετάφε, με τα ονόματα των Χουάνμι Λατάσα (έπαιξε πέρυσι δανεικός στην Χετάφε), Σέρχιο Αρίμπας και Πέτερ Φεντερίκο να έχουν πέσει στο τραπέζι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ