ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Έδωσε τα χέρια με τον Βινίσιους για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2027

Ο Βινίσιους πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Ρεάλ με τη Μαγιόρκα
Ο Βινίσιους πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Ρεάλ με τη Μαγιόρκα © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Βινίσιους έχει ήδη δώσει τα χέρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και το μόνο που απομένουν είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Βινίσιους διανύει μια εξαιρετική σεζόν έως τώρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και διάφορα σενάρια εμφανίστηκαν στα διεθνή ΜΜΕ για το μέλλον του στους μερένγκες. Ωστόσο σημερινό δημοσίευμα της AS αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει δώσει τα χέρια για νέο συμβόλαιο από τον περασμένο Ιούλιο.

Το νέο του συμβόλαιο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και ήδη αμείβεται με τα δεδομένα της νέας συμφωνίας, παρότι αυτή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Ο λόγος που αυτό συμβαίνει, είναι είτε γιατί οι Μαδριλένοι δεν έχουν αποφασίσει τη μέρα που θα την επισημοποιήσουν είτε γιατί θέλουν να το κάνουν σε κοινή ημερομηνία με τους άλλους δύο Βραζιλιάνους του ρόστερ, τον Ροντρίγκο και τον Μιλιτάο.

Ο Βινίσιους αγωνίζεται στη Ρεάλ από το καλοκαίρι του 2018. Συνολικά σε 187 συμμετοχές έχει απολογισμό 44 γκολ και 48 ασίστ. Φέτος σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει απολογισμό οκτώ γκολ και πέντε ασίστ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ