ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Διάταση στο γόνατο ο Βαλβέρδε, νοκ-άουτ για 10 μέρες

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Βιγιαρεάλ
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Βιγιαρεάλ © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα υπολογίζει στον Φεντερίκο Βαλβέρδε για τα επόμενα σίγουρα τρία παιχνίδια της Ρεάλ, καθώς ο νεαρός Ουρουγουανός υπέστη διάταση συνδέσμων στο γόνατο και θα μείνει εκτός μέχρι και για 10 μέρες.

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 72ο λεπτό του Clasico ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ (1-2), στη θέση του Ροντρίγκο θα μείνει εκτός δράσης μέχρι και για 10 μέρες. Ο Ουρουγουανός διεθνής μετά το χτύπημα στο γόνατο από τον Ζεράρ Πικέ υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (25/10) σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί διάταση στον πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος, με τον τραυματισμό του ωστόσο να μην προκαλεί ανησυχία στις τάξεις των "μερένγκες". Ως εκ τούτου, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ιταλού κόουτς για τις επόμενες οκτώ με 10 ημέρες.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τα παιχνίδια κόντρα σε Οσασούνα (27/10), Έλτσε (30/10) για τη La Liga, αλλά και από το ματς απέναντι στη Σαχτάρ (3/11) στους ομίλους του Champions League. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του και για το ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στις 6 Νοεμβρίου.

"Χαρούμενος για την ομάδα που τα έδωσε όλα και πήραμε τους τρεις βαθμούς, αλλά λυπημένος για το χτύπημα που θα με αφήσει εκτός γηπέδων για λίγες μέρες. Ας ελπίσουμε ότι θα όσο το δυνατόν πιο σύντομο για να συνεχίσουμε να προσθέτουμε νίκες και να παραμείνουμε στην κορυφή", έγραψε στην ανάρτησή του ο 23χρονος.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ