ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, με τους ανθρώπους των μερένγκες να εκτιμούν πως δεν θα ταιριάξει με την υπόλοιπη ομάδα παρά την αξία του.

Στο παρελθόν ο Πολ Πογκμπά είχε δηλώσει πως όνειρό του ήταν να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρέαλ Μαδρίτης. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως αυτή του η επιθυμία δεν θα γίνει εν τέλει πραγματικότητα. Σύμφωνα με την Marca, η Ρεάλ δεν θέλει να κινηθεί για την απόκτησή του.

Το συμβόλαιο του Πογκμπά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λήγει το καλοκαίρι του 2022, με τον Γάλλο μέσο να έχει ξεκινήσει ήδη να ακούει προσφορές άλλων ομάδων. Πάντως, οι άνθρωποι των μερένγκες θεωρούν ότι δεν θα ταιριάξει με το υπόλοιπο σύνολο παρά την αξία του.

Απεναντίας, η Ρεάλ κινείται για την ανανέωση του συμβολαίου του Λούκα Μόντριτς. Οι μερένγκες συνεχίζουν να πιστεύουν στον Κροάτη και θέλουν να τον "δέσουν" στο Μπερναμπέου.

Ο Πογκμπά έχει συμμετάσχει σε 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν έχει βρει ακόμη δίχτυα, αν και έχει μοιράσει επτά ασίστ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ