ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Χτύπησε την πόρτα της Μπάγερν για τον Ντέιβις

Ο Αλφόνσο Ντέιβις στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Παρί
Ο Αλφόνσο Ντέιβις στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Παρί 2023 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Σύμφωνα με την Marca, εκπρόσωποι της Ρεάλ ρώτησαν την Μπάγερν για το ενδεχόμενο έναρξης των διαπραγματεύσεων με τον Αλφόνσο Ντέιβις.

Δεν είναι άγνωστο πως ο Αλφόνσο Ντέιβις βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ. Σύμφωνα με την Marca, οι μερένγκες έκαναν και ένα βήμα παραπάνω. Εκπρόσωποι των μερένγκες επικοινώνησαν με τους ανθρώπους της Μπάγερν για το ενδεχόμενο έναρξης των διαπραγματεύσεων.

Το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως δεν άκουσαν ένα ηχηρό όχι, όμως η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη. Οι Βαυαροί σχεδιάζουν με τον Ντέιβις ως βασικό στέλεχος της ομάδας.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025,αλλάς η Μπάγερν σχεδιάζει να τον κρατήσει για πολύ περισσότερο. Γι' αυτό τον λόγω θέλει να φτάσουν σε συμφωνία επέκτασης τηςσυνεργασίας του, δεδομένου ότι γνωρίζει το ενδιαφέρον της Ρεάλ, η οποία έχει βρεθεί δύο φορές στο Μόναχο για χάρη του Καναδού.

Η Μπάγερν δεν είναι ομάδα που πουλάει εύκολα ποδοσφαιριστές της, με την Marca να φέρνει το παράδειγμα του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ LA LIGA BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ