ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ανησυχία για τον Κουρτουά, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό

Ο Τιμπό Κουρτουά της Ρεάλ σε στιγμιότυπο κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 19 Μαρτίου 2023
Ο Τιμπό Κουρτουά της Ρεάλ σε στιγμιότυπο κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 © 2023/JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Τιμπό Κουρτουά αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής Βελγίου, εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό και υπάρχει ανησυχία ενόψει και του clasico στις 5 Απριλίου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε μία κομβική καμπή της σεζόν και στις 5 Απριλίου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο clasico για τα ημιτελικά του Copa del Rey, με τους μπλαουγκράνα να είναι μπροστά με 1-0.

Στο στρατόπεδο των μερένγκες έχει χτυπήσει συναγερμός. Ο Τιμπό Κουρτουά αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής Βελγίου προληπτικά με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Είναι ακόμη άγνωστο ποιο είναι το μέγεθος του τραυματισμού και αυτό θα αποσαφηνιστεί στο επόμενο διάστημα. Ο Βέλγος τερματοφύλακας αγωνίστηκε 90 λεπτά στο ματς με τη Σουηδία (3-), ενώ την Τρίτη (28/3) οι Red Devils δίνουν δυνατό φιλικό με τη Γερμανία.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ