ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ράσταβατς: "Κάναμε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια"

Ο Μίλαν Ράσταβατς στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ
Ο Μίλαν Ράσταβατς στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλαν Ράσταβατς σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας ότι οι Αρκάδες θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 για την τέταρτη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten και οι Αρκάδες παρέμειναν χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας πλέον ελάχιστες πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Μίλαν Ράσταβατς σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του, οι οποίοι είχαν στα χέρια τους τον βαθμό της ισοπαλίας για τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράσταβατς: "Πιέσαμε πάρα πολύ τον εαυτό μας, μπορούσαμε να το συζητήσουμε αν το αποτέλεσμα είναι σωστό ή όχι".

"Εμείς κάναμε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια και πετύχαμε να είμαστε στην ισοπαλία μέχρι το τέλος του αγώνα, θα συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Προετοιμάζουμε τον εαυτό μας για να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε και βλέπουμε την συνέχεια παιχνίδι με παιχνίδι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ