ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ράσταβατς: "Σημαντική η νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι καλύτερος από πέρυσι"

Ο Μίλαν Ράσταβατς πανηγυρίζει νίκη του Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη | 23 Οκτωβρίου 2021
Ο Μίλαν Ράσταβατς πανηγυρίζει νίκη του Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη | 23 Οκτωβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Μίλαν Ράσταβατς χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη επί επί του Παναθηναϊκού καθώς φέρνει τον Αστέρα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, τονίζοντας ότι αποτελεί επιβεβαίωση πως γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα της Τρίπολης

Απόλυτα ικανοποιημένος από το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο του Αστέρα στην Super Leaguer Interwetten που σημειώθηκε μάλιστα απέναντι στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μίλαν Ράσταβατς στις πρώτες του δηλώσεις μετά το 2-1 κόντρα στους πράσινους στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

"Είναι σημαντική αυτή η νίκη γιατί μας έβαλε σε μία πιο φυσική θέση, από την άποψη ότι είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Οι εμφανίσεις μας δεν άξιζαν να μην κερδίζει η ομάδα, είναι η επιβεβαίωση ότι δουλεύουμε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι", δήλωσε αρχικά μπροστά στην κάμερα της Nova ο προπονητής της ομάδας της Τρίπολης, ενώ για το άσχημο ξεκίνημα των Αρκάδων στο πρωτάθλημα είπε:

"Είναι ευχάριστη η θέση που είμαστε. Η σημερινή νίκη είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό που είναι καλύτερος από πέρσυσι καθοδηγείται από έναν έμπειρο προπονητή. Είμαι χαρούμενος, απλά πρέπει να κοιτάξουμε στο μέλλον, μπορούμε και παραπάνω".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ