ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ράσταβατς: "Κάναμε αρκετά λάθη, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε"

Ο Μίλαν Ράσταβατς  στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον Άρη
Ο Μίλαν Ράσταβατς στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον Άρη INTIME SPORTS

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την ήττα του Αστέρα από τον Άρη τόνισε πως η ομάδα του έκανε αρκετά λάθη, όμως κρατάει τα θετικά στοιχεία που έδειξαν οι Αρκάδες.

Ο Αστέρας ηττήθηκε 1-0 από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Μίλαν Ράσταβατς στις δηλώσεις του στην NOVA μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως η ομάδα του δεν δημιούργησε ευκαιρίες στο δικό της τρίτο. Όμως, κρατάει τα καλά στοιχεία από την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράσταβατς:

Για το ματς: "Σήμερα, μας έλειψε πάρα πολύ η κατοχή της μπάλας που δεν είχαμε. Κάναμε αρκετά λάθη και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες στο δικό μας τρίτο του γηπέδου. Και φυσικά ο Άρης μας έκανε πολλές επικίνδυνες αντεπιθέσεις, στις οποίες μπορούσε να σκοράρει".

Για το αν κρατάει κάτι: "Σίγουρα, αυτό που κρατάω είναι πως η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον αγώνα, προσπάθησε να αντιδράσει και μετά το γκολ που δέχτηκε, παλεύοντας για να φτάσει στην ισοφάριση και στο 1-1".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ