ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ράσφορντ: "Με πήρε ο ύπνος και έχασα συνάντηση της ομάδας πριν το ματς με την Γουλβς"

Ο Μάρκους Ράσφορντ
Ο Μάρκους Ράσφορντ @ 2022 RU VIEIRA / AP IMAGES

Ο Μάρκους Ράσφορντ αποκάλυψε το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και τον άφησε εκτός αρχικού σχήματος από το ματς με την Γουλβς, παραδεχόμενος δημόσια πως έχασε μίτινγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επειδή αποκοιμήθηκε.

Ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν εξαιρετικός στο ματς πρωταθλήματος με την Νότιγχαμ Φόρεστ και όλοι ανέμεναν πως αυτή η εμφάνισή του θα του άνοιγε την πόρτα της ενδεκάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Γουλβς, για να μείνουν όμως έκπληκτοι όταν είδαν τον Έρικ τεν Χαχ να τον αφήνει στον πάγκο.

Υπήρχε λόγος για την απόφαση του Ολλανδού προπονητή αφού τα αγγλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για πειθαρχικό παράπτωμα από πλευράς Ράσφορντ, με τον ίδιο τον Άγγλο διεθνή φορ να αποκαλύπτει πως η τιμωρία του είχε να κάνει με τον... ύπνο.

"Παρακοιμήθηκα και έχασα τη συνάντηση πριν από το ματς με την Γουλβς. Καθυστέρησα λίγο. Είναι οι κανονισμοί της ομάδας και καταλαβαίνω την απόφαση", είπε ο Ράσφορντ, που μπήκε στο 46' και χάρισε στην Γιουνάιτεντ το τρίποντο στο "Μολινό" σκοράροντας στο 76ο λεπτό, με τον Τεν Χαχ, να υπογραμμίζει από την πλευρά του στο φινάλε του αγώνα:

"Ήταν καλός μετά την απόφαση. Ήταν λαμπρός, ζωηρός και σκόραρε ένα γκολ. Ήταν η σωστή αντίδραση".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ