ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ράσφορντ: "Δεν ήξερα τι να πω μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ γιατί ντρεπόμουν"

Ο Μάρκους Ράσφορντ κατά τη διάρκεια του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Ο Μάρκους Ράσφορντ κατά τη διάρκεια του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ @2021 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Μάρκους Ράσφορντ έσπασε τη σιωπή του τρεις ημέρες μετά την ισοπεδωτική ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ, υποστηρίζοντας ότι επέλεξε τη σιωπή, καθώς αισθανόταν ντροπή.

Τρεις ημέρες μετά (27/10) το εφιαλτικό βράδυ της Κυριακής (24/10) που έζησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, με τη Λίβερπουλ να τη διασύρει με 5-0, ο Μάρκους Ράσφορντ επέλεξε να σπάσει τη σιωπή του.

Ο 23χρονος Άγγλος επιθετικός είχε επιλέξει τις ημέρες που πέρασαν να μην προχωρήσει σε κάποιου είδους ανάρτηση, προτιμώντας τη σιωπή. Ο λόγος που το έκανε, όπως ο ίδιος αναφέρει, σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα social media, ήταν επειδή αισθανόταν ντροπή. Ωστόσο, έστειλε κι ένα μήνυμα ενόψει της συνέχειας, υποστηρίζοντας πως η ομάδα δουλεύει σκληρά, προκειμένου να επιστρέφει στα καλά αποτελέσματα.

"Δεν μπορώ να πω ψέματα ότι δεν έχετε ακούσει νέα μου εδώ (στα social media), καθώς ως οπαδός της Γιουνάιτεντ δεν ήξερα τι να πω μετά την Κυριακή. Ντρεπόμουν. Ντρέπομαι. Οι οπαδοί μας είναι τα πάντα και δεν το άξιζαν αυτό. Δουλεύουμε σκληρά για να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Πρέπει να λυτρώσουμε τον εαυτό μας", αναφέρει στην ανάρτησή του ο Άγγλος επιθετικός.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ