ΑΕΚ

Ραντόνια: "Ένιωθα μια πίεση, η ΑΕΚ με υποδέχθηκε πολύ καλά"

Ο Βένταντ Ραντόνια στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ
Ο Βένταντ Ραντόνια στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Βένταντ Ραντόνια μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, στάθηκε στη σημασία της νίκης, ενώ αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα στον αξιόμαχο Απόλλωνα, αλλά κατάφερε να επικρατήσει 2-0 στο ΟΑΚΑ και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η αναμέτρηση είχε ξεχωριστό χαρακτήρα για τον Βένταντ Ραντόνια, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Ένωσης, παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και εξέφρασε τη χαρά του για την πρώτη συμμετοχή με τα κιτρινόμαυρα, αλλά και τη νίκη της ομάδας του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Για την εικόνα του αγώνα: "Το πρώτο 15λεπτο πιέσαμε πολύ καλά. Βγάλαμε ένταση. Στη συνέχεια παίξαμε καλύτερα από τον αντίπαλο και ήμασταν ανώτεροι".

Για το ντεμπούτο του: "Η αλήθεια είναι δεν είχα πάρει χρόνο και ένιωθα μια πίεση. Εγώ ήθελα να παίξω καλά να έχω καλές τοποθετήσεις και να κάνω καλές πάσες".

Για τους πρώτους μήνες στην Ελλάδα και την προσαρμογή του: "Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Προσαρμόστηκα πολύ εύκολα. Ο ελληνικός λαός είναι πολύ καλός μαζί μου. Η ΑΕΚ με υποδέχθηκε πολύ καλά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ