ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ράνγκνικ: "Υπήρχαν οι Ντίας, Άλβαρες και Βλάχοβιτς αλλά η διοίκηση είπε όχι για παίκτες"

Ο Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Άρσεναλ | 23 Απριλίου 2022
Ο Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Άρσεναλ | 23 Απριλίου 2022 @2022 ALASTAIR J. GRANT/AP IMAGES

Ο Ραλφ Ράνγκνικ έβγαλε στη σέντρα τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκαλύπτοντας πως του απάντησαν αρνητικά στο ενδεχόμενο απόκτησης παικτών, σε μία περίοδο που υπήρχαν στην αγορά οι Ντίας, Άλβαρες και Βλάχοβιτς.

Η φετινή σεζόν πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο παρά το γεγονός πως ενισχύθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, και ένας από τους λόγους που έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση έγινε απολύτως κατανοητός στην τελευταία συνέντευξη Τύπου του Ραλφ Ράνγκνικ.

Αυτός έχει να κάνει με την αδυναμία συντονισμού της τεχνικής ηγεσίας με τη διοίκηση των κόκκινων διαβόλων, με τον Γερμανό προπονητή της ομάδας, που από το καλοκαίρι θα έχει συμβούλου μετά από την έλευση του Έρικ τεν Χαχ, να αποκαλύπτει πως οι εισηγήσεις που έκανε για απόκτηση παικτών δεν εισακούστηκαν.

"Ζήτησα παίκτη με οποιαδήποτε μορφή, είτε με δανεισμό, είτε με αγορά και εξέλαβα αρνητικά απάντηση. Μου είπαν ότι δεν υπήρχε παίκτης να μας προσφέρει ουσιαστικά κάτι στην ομάδα.

Όμως, ανάμεσα στις πιθανές επιλογές, υπήρχε ο Ντίας που τώρα είναι στη Λίβερπουλ, ο Αλβάρες που έχει συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Σίτι για το καλοκαίρι και ο Βλάχοβιτς που τότε ήταν στην Φιορεντίνα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ραλφ Ράνγκνικ που "χρέωσε" στη διοίκηση τη μη ενίσχυση της Γιουνάιτεντ με παίκτες πρώτης γραμμής που θα την ανέβαζαν επίπεδο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ