ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ράνγκνικ: "Δεν μπορείς να απορρίψεις τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Ραλφ Ράνγκνικ σε αγώνα της Λειψίας με τη Φράιμπουργκ για την Bundesliga.
Ο Ραλφ Ράνγκνικ σε αγώνα της Λειψίας με τη Φράιμπουργκ © 2019 JENS MEYER / AP IMAGES

Ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να απορρίψει τους κόκκινους διαβόλους, ενώ είπε τα καλύτερα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ θα βρεθεί για πρώτη φορά στον πάγκο της της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας (5/12, 16:00). Ο Γερμανός προπονητής παρουσιάστηκε μπροστά στα ΜΜΕ και μίλησε για την επιλογή του να αναλάβει τους κόκκινους διαβόλους.

"Εάν μία ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικοινωνήσει μαζί σου για έναν τέτοιο ρόλο, δεν μπορείς να την απορρίψεις. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ, αν όχι το μεγαλύτερο στον πλανήτη. Είναι μία μεγάλη πρόκληση. Αλλά είμαι περισσότερο από χαρούμενος που θα δουλέψω με τέτοιο γκρουπ παικτών" ανέφερε συγκεκριμένα.

Για την εικόνα της ομάδας τόνισε: "Προφανώς και έχω παρακολουθήσει τα τελευταία παιχνίδι, είδα επίσης τα ματς με Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, έτσι ξέρω τι συμβαίνει στην ομάδα. Στόχος για εμένα είναι να φέρω ισορροπία στην ομάδα. Δεχθήκαμε δύο γκολ χθες, δεχόμαστε δύο γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Είναι αρκετά μεγάλος. Δεν είναι ο τύπος παιχνιδιού που θέλουμε".

Για τους στόχος της Γιουνάιτεντ: "Είμαι αισιόδοξος. Θέλουμε να έχουμε μία όσο το δυνατόν πιο πετυχημένη σεζόν. Τώρα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Η διαφορά μεταξύ μας και των τριών πρώτων ομάδων στη βαθμολογία είνα μεγάλη. Αλλά θα δούμε".

Ακόμη ρωτήθηκε για το αν το συμβόλαιό του προβλέπει μπόνους για τη μεταγραφή του Χάαλαντ: "Δέκα εκατομμύρια ευρώ για τον Χάαλαντ, δέκα για τον Εμπαπέ, δέκα για τον Λεβαντόβσκι, δέκα για τον Κίμιχ. Φυσικά, όλα αυτά είναι ανοησίες. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στο συμβόλαιό μου".

Τέλος, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Είναι ένας φανταστικός και κορυφαίος επαγγελματίας. Στην ηλικία του, δεν έχω δει παίκτη σε τέτοια φυσικά κατάσταση. Είναι πώς θα αναπτύξουμε όλη την ομάδα, όχι μόνο τον Κριστιάνο. Παίζουμε στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του πλανήτη. Όλοι οι συμπαίκτες του πρέπει να κάνουν το ίδιο".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ