ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ράμος: Παρά τα όσα λέγονται, αυτή η ομάδα θα είναι πάντα ενωμένη"

Οι παίκτες της Ρέαλ Μαδρίτης πανηγυρίζουν νίκη τους στο "Καμπ Νόου" κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Οι παίκτες της Ρέαλ Μαδρίτης πανηγυρίζουν νίκη τους στο "Καμπ Νόου" κόντρα στην Μπαρτσελόνα AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Σέρχιο Ράμος ξεκαθάρισε μετά το 3-1 επί της Μπαρτσελόνα πως όλοι οι άνθρωποι της Ρεάλ είναι σαν μία γροθιά ενώ ήταν κατηγορηματικός πως υπήρχε παράβαση του Λανγκλέ στη φάση που ο ίδιος κέρδισε και ευστόχησε σε πέναλτι.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έφτασε στο σημείο -μετά τις δύο διαδοχικές εντός έδρας ήττες από Κάντιθ και Σαχτάρ- να είναι με ένα πιστόλι στον κρόταφό του στο Clasico με την Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο να δηλώνει πάντως στην παραμονή του ντέρμπι πως έχει την υποστήριξη του προέδρου και των παικτών του, τους οποίους πιστεύει μέχρι θανάτου.

Τα λόγια αυτά αποδείχτηκαν πως δεν ήταν του... αέρα, με τους μερένγκες να τα δίνουν όλα για τη νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα για την 7η αγωνιστική της La Liga και να πανηγυρίζουν στο φινάλε μία σπουδαία νίκη με σκορ 3-1.

Πρωταγωνιστής στη νίκη των πρωταθλητών Ισπανίας ήταν ο Σέρχιο Ράμος που κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, για να πετύχει μάλιστα και το 2-1 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, με τον αρχηγό των Μαδριλένων να δηλώνει στο φινάλε:

"Η ενότητα αυτής της ομάδας έχει φανεί όταν βρίσκεται σε πολύ δύσκολες στιγμές. Υποφέραμε και τρέξαμε πολύ αλλά δούλεψε η επικοινωνία. Πρέπει να απολαύσουμε αυτή τη νίκη αλλά σκεφτόμαστε ήδη το ερχόμενο ματς την Τρίτη. Είμαι χαρούμενος με το γκολ που πέτυχα.

Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα είμαστε χαρούμενοι, παρά τα όσα γράφονται, αυτή η ομάδα θα είναι πάντα ενωμένη. Ήταν μία τρομερή ευκαιρία να πάρουμε το αίμα μας πίσω.

Κάποια πράγματα όπως η ακεραιότητα και η επιθυμία δεν διαπραγματεύονται και απόψε η Ρεάλ τα είχε για 90 λεπτά. Το πέναλτι που κέρδισα ήταν πολύ καθαρό, ο Λανγκλέ με τράβηξε όταν προσπάθησα να πηδήξω για τη μπάλα.

Το να κατακρίνουν τον διαιτητή για μία φάση που είναι τόσο προφανής, είναι για μένα άδικο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ