ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ράμος: "Μεγάλος σύλλογος η Παρί, δεν θα πανηγύριζα ποτέ κόντρα στην Ρεάλ"

Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν PRINT SCREEN ZOOM

Ο Σέρχιο Ράμος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πανηγυρίσει αν σκοράρει κόντρα στην Ρεάλ γιατί τη θεωρεί οικογένειά του, ωστόσο δεν έκρυψε την αδημονία του να πετύχει στην Παρί Σεν Ζερμέν έχοντας για συμπαίκτη τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Τις πρώτες του δηλώσεις στον ισπανικό Τύπο ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε ο Σέρχιο Ράμος, με τον έμπειρο στόπερ να αναφέρεται τόσο στο παρελθόν του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης την οποία υπηρέτησε με επιτυχία για 16 συναπτά έτη όσο και στην επόμενη διετία που θα τον βρει στην γαλλική πρωτεύουσα.

"Βίωσα μία υπέροχη περίοδο στην Ρεάλ και κρατώ όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασα εκεί. Ήταν λυπηρό που άφησα ένα σπίτι όπου είχα δώσει τόσα πολλά. Πήρα την απόφαση να έρθω στην Παρί, μία ομάδα που έχει ένα μεγάλο σχέδιο.

Μου αρέσουν οι προκλήσεις, συνεχίζω να καθοδηγούμαι από το κίνητρο του να κερδίζω. Θα ήθελα να τα πηγαίνω καλά όπως στην Ρεάλ. Διατηρώ μοναδικές και ασύγκριτες αναμνήσεις. Έρχονται σε μία ιδανική ομάδα, εκείνη στην οποία ήθελα να είμαι", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ράμος, ο οποίος σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να κληθεί να αντιμετωπίσει τους μερένγκες, είπε με νόημα:

"Το μόνο που σκέφτομαι είναι να παίζω σε υψηλό επίπεδο και να συμβάλλω με την εμπειρία μου. Δεν πρόκειται πάντως να πανηγυρίσω ένα γκολ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Και αυτό γιατί είναι οικογένειά μου και είναι μέσα στην καρδιά μου. Αξίζουν σεβασμό".

Αναφορικά δε με τα σενάρια που θέλουν τον Κιλιάν Εμπαπέ να πολιορκείται από την Ρεάλ Μαδρίτης, το νέο μεγάλο απόκτημα της Παρί υπογράμμισε: "Ως παίκτης της Παρί, ήθελα να μείνει. Θα μου άρεσε να παίζω με τους καλύτερους και ο Εμπαπέ είναι ένας από αυτούς".

Τέλος, ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση του Ράμος για την εθνική ομάδα, καθώς έβγαλε ένα παράπονο για την αντιμετώπιση των Ισπανών διεθνών από τους οπαδούς στη χώρα: "Τα χρόνια περνούν και συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Έχουμε πρόβλημα ως χώρα, η φιλοσοφία δεν αλλάζει.

Βλέπω την Premier, την Ιταλία, όπου οι Μπονούτσι και Κιελίνι είναι ήρωες. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο ώστε και στην Ισπανία ο κόσμος να θαυμάζει όσους έχουν πετύχει. Ο θαυμασμός που έχουμε για τους ξένους, μας λείπει για τους δικούς μας διεθνείς. Είναι λυπηρό, αλλά είναι πραγματικότητα.

Τους δικούς μας πρωταθλητές δεν τους εκτιμούμε δυστυχώς. Θα πρέπει περισσότερο να θαυμάζουμε και λιγότερο να μισούμε".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ