ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ραϊόλα: "Δεν είμαι ταξιτζής για να πηγαίνω τον Ντοναρούμα στην Παρί"

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της Παρί σε ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 28 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της Παρί σε ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 28 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Ο Μίνο Ραϊόλα ξεκαθάρισε πως δεν έχει μετανιώσει για τη μετακίνηση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα από την Μίλαν στην Παρί, τονίζοντας πως εκείνος το μόνο που κάνει είναι να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του εκάστοτε πελάτη του.

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αισθάνεται ιδιαίτερα άβολα εδώ και αρκετούς μήνες στο Παρίσι και η αιτία δεν είναι άλλη από τον έντονο συναγωνισμό που έχει συναντήσει στο "Παρκ Ντε Πρενς".

Αν και πρωταθλητής Ευρώπης με την Ιταλία και με πολύ καλή παρουσία στην Μίλαν τα προηγούμενα χρόνια, ο "Τζίτζο" δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φανέλα βασικού στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον γερόλυκο Κέιλορ Νάβας να βάζει δύσκολα στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δείχνοντας πως δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να αποχωριστεί τη φανέλα του βασικού.

"Με ενοχλεί να είμαι στον πάγκο", δήλωσε πρόσφατα ο Ντοναρούμα για να προκαλέσει σούσουρο, με τον Μίνο Ραϊόλα να μην... ιδρώνει πάντως και να ξεκαθαρίζει με δημόσια τοποθέτησή του πως δεν είναι δυνατόν να δέχεται κατηγορίες για την μετακίνηση του παίκτη στην Γαλλία.

"Δεν έφερα εγώ τον Ντοναρούμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν κάνω τον ταξιτζή. Εγώ ενδιαφέρομαι για τα συμφέροντα των παικτών που εκπροσωπώ και δεν μετανιώνω για κάτι.

Θεωρώ πως δεν έχει ενοχληθεί από την κατάσταση με τον Νάβας. Είναι απλά μία νέα φάση για εκείνον και όχι μία ιδιαίτερη φάση", τόνισε ο διάσημος μεγαλοατζέντης, για να προσθέσει:

"Δεν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση του με τη νέα του ομάδα και δεν είμαι εγώ που πήρα παίκτη μακριά από την Μίλαν".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ