LA LIGA

Ράγιο - Σεβίλλη 1-1: Οι ελπίδες τίτλου εξανεμίστηκαν στη Μαδρίτη

Ο Ίβαν Ράκιτιτς της Σεβίλλης σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", Σεβίλλη | Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ίβαν Ράκιτιτς της Σεβίλλης σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", Σεβίλλη | Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 © 2021 ANGEL FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Σεβίλλη "κόλλησε" στην ισοπαλία 1-1 με τη Ράγιο στο Βαγέκας και έμεινε αρκετά πίσω από τη Ρεάλ στην κούρσα τίτλου της La Liga.

Οι λιγοστές ελπίδες τίτλου της Σεβίλλης εγκλωβίστηκαν στο Βαγέκας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της La Liga. Το 1-1 με τη Ράγιο αφήνει τους Ανδαλουσιάνους επτά βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Ρεάλ, η οποία έχει και αγώνα λιγότερο.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να βρουν το στόχο. Δύο φορές το έκαναν οι γηπεδούχοι, με τον Μπεμπέ να ευστοχεί στη μία εξ αυτών, από πολύ δύσκολη θέση με την έναρξη του 2ου μέρους.

Στο 63ο λεπτό ήρθε η ώρα για την πρώτη εύστοχη προσπάθεια των φιλοξενουμένων, με τάκλιν του Τόμας Ντιλέινι με το οποίο ήρθε η ισοφάριση 1-1. Στα τελευταία λεπτά, καμία ομάδα δεν κατάφερε να απειλήσει και τελικά περιορίστηκαν στον ένα βαθμό.

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ