ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ραφίνια: "Εύχομαι να παίξω κόντρα στην Μπάγερν"

Ο Ραφίνια σε διεκδίκηση της μπάλας στο Ομόνοια - Ολυμπιακός
Ο Ραφίνια σε διεκδίκηση της μπάλας στο Ομόνοια - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ο Ραφίνια δήλωσε ευτυχισμένος που θα πάρει μέρος για μία ακόμα φορά σε ομίλους Champions League και εξέφρασε την επιθυμία του να συναντηθεί με την πρώην ομάδα του και νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ολυμπιακός σφράγισε για δεύτερη διαδοχική σεζόν την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League μετά το 0-0 με την Ομόνοια στο "ΓΣΠ" και ο μπαρουτοκαπνισμένος από ματς στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης σε διασυλλογικό επίπεδο, Ραφίνια, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ενθουσιασμένος για αυτή την επιτυχία των ερυθρολεύκων.

"Το πιο σημαντικό που συνέβη σήμερα ήταν η πρόκριση. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να προκριθούμε και να εκπληρώσουμε τον πρώτο στόχο μας.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι συνεχίζουμε στα παιχνίδια χωρίς να δεχόμαστε γκολ γιατί όταν η άμυνα είναι καλά αυτό είναι το 50% της απόδοσής μας έτσι ώστε οι επιθετικοί μας που είναι πολύ ποιοτικοί παίκτες να μπορούν να κάνουν και εκείνοι τη δουλειά τους νιώθοντας πολύ πιο ήρεμοι.

Πραγματικά είμαι πολύ ευτυχισμένος που γυρνώ στο Champions League, είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης, η πιο σημαντική, η πιο όμορφη. Είναι η διοργάνωση που ο καθένας θέλει να είναι.

Είχα την ευτυχία να είμαι 10 φορές σε αυτή τη διοργάνωση, τώρα θα έχω την ευκαιρία για μία ακόμα φορά και είμαι πάρα πολυ ευτυχισμένος", τόνισε ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ με δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα της "Cosmote TV" ενώ σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να ανταμώσει στους ομίλους με την Μπάγερν, στην οποία έζησε μεγάλες στιγμές από το 2011 μέχρι το 2019, ήταν κατηγορηματικός:

"Είναι κάτι που θα ήθελα πάρα πολύ, το εύχομαι να βρεθώ ξανά στην Γερμανία και να παίξω κόντρα στην Μπάγερν. Είναι η τωρινή πρωταθλήτρια, είναι η ομάδα με την οποία έχω περάσει πάρα πολλά, με την οποία έχω πάρα πολλούς φίλους και διατηρώ ακόμα πολύ καλές σχέσεις επαφές.

Είναι ένα από τα όνειρά μου, θέλω πολύ να γυρίσω εκεί, να τους συναντήσω και να παίξω εναντίον τους σε αυτή την πολύ όμορφη διοργάνωση.

Είχα την ευκαιρία να πάρω το Champions League το 2013 και θα είναι μία πάρα πολύ όμορφη συνάντηση αν μπορούμε να πάμε εκεί να παίξουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ