ΝΑΠΟΛΙ

Πυρά Ντάλμα Μαραντόνα κατά Ντε Λαουρέντις: "Εκμεταλλεύεσαι την αγάπη του κόσμου για τον πατέρα μου"

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, με τον Σπαλέτι στη φιέστα της Νάπολι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, με τον Σπαλέτι στη φιέστα της Νάπολι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος © 2023 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα, επιτέθηκε για ακόμα μία φορά κατά του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, κατηγορώντας τον ότι εκμεταλλεύεται την αγάπη του κόσμου για τον Αργεντινό θρύλο.

Η σχέση της κόρης του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα, με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, δεν είναι η καλύτερη.

Αυτή τη φορά η Ντάλμα, η οποία δεν παρευρέθηκε στη φιέστα των πρωταθλητών Ιταλίας, επιτέθηκε στον ισχυρό άντρα των "παρτενοπέι", κατηγορώντας τον ότι εκμεταλλεύεται την αγάπη του κόσμου για τον Αργεντινό θρύλο, προκειμένου να κερδοφορεί.

"Εσύ μου απαγόρευσες να μπω στο γήπεδο που φέρει το όνομά μου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους Ναπολιτάνους για τη στοργή που έδειξαν.

Κρίμα για τον πρόεδρο του συλλόγου, που μου απαγόρευσε να μπω στο γήπεδο που φέρει το επίθετό μου. Δεν θέλω να γεμίσετε τις τσέπες σας εκμεταλλευόμενοι την αγάπη του κόσμου για τον πατέρα μου.

Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να αγοράσεις, δεν ξέρεις πόσο όμορφο είναι να τριγυρνάς στη Νάπολη και να νιώθεις τη στοργή και τις αγκαλιές εκείνων που αγαπούσαν τον πατέρα μου".

Θυμίζουμε ότι η πρώτη αντιπαράθεση χρονολογείται από τον Δεκέμβριο του 2021, όταν η κόρη του Μαραντόνα είχε ταξιδέψει από την Αργεντινή στη Νάπολι, προκειμένου να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ προς τιμήν του πατέρα της και θρύλου του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, δεν της επετράπη να μπει στο γήπεδο, με το δημοτικό συμβούλιο της πόλης να της απαγορεύει την είσοδο, καθώς τότε δεν επιτρεπόταν σε ξένους να εισέλθουν στο στάδιο κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ δεν υπήρχε κανείς να την ξεναγήσει το Σαββατοκύριακο.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ