ΕΛΛΑΔΑ

ΠΣΑΤ: Προσφυγή στον αθλητικό εισαγγελέα κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε αγώνα της Super League
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε αγώνα της Super League EUROKINISSI

Μέσω επίσημης τοποθέτησης, ο ΠΣΑΤ ενημέρωσε πως θα προσφύγει στον αθλητικό εισαγγελέα και θα στείλει εξώδικο στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Με αφορμή μια τοποθέτηση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με τους διαιτητές, που δεν διαψεύστηκε ποτέ, ο ΠΣΑΤ ενημέρωσε πως θα προσφύγει στον αθλητικό εισαγγελέα κατά του επικεφαλής της ΚΕΔ. Παράλληλα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου ανακοίνωσε πως θα συνδυάσει τη συγκεκριμένη κίνηση με την αποστολή εξωδικού.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποφάσισε να προσφύγει στον αθλητικό εισαγγελέα και ταυτοχρόνως να αποστείλει εξώδικο στον επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για τις δηλώσεις του, που δεν διεύψευσε, με τις οποίες προσβάλλει τους Αθλητικούς Συντάκτες.

Πριν από λίγες ημέρες, από πλήθος δημοσιευμάτων, είχαμε ενημερωθεί ότι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε τηλεδιάσκεψη με τους Έλληνες διαιτητές τους είπε μεταξύ άλλων: "Μιλάτε με τους δημοσιογράφους και μπορείτε να τους δίνετε 50-100 ευρώ για να σας προστατεύουν στα λάθη που κάνετε".

Επειδή ελπίζαμε ότι ένας άνθρωπος σε τόσο υπεύθυνη θέση θα ήταν περισσότερο προσεκτικός, τον καλέσαμε με δημόσια ανακοίνωση ή να ανακαλέσει, ή να καταθέσει στοιχεία για τις έκνομες πράξεις που ανέφερε. Αλλά απάντηση δεν πήραμε.

"Για εμάς το θέμα είναι σοβαρό και αποφασίσαμε να δώσουμε συνέχεια. Δεν δεχόμαστε τέτοιες ανεύθυνες και χωρίς στοιχεία συμπεριφορές" ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΣΑΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ