ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προβάδισμα ο Σόλιντ, αγωνία για Μέλμπεργκ

Προβάδισμα ο Σόλιντ, αγωνία για Μέλμπεργκ
Τροντ Σόλιντ

Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού. Τί συμβαίνει με Μασάδο και Τσάβες. Εξαιρετική πρόταση σε Μέλμπεργκ που ζήτησε και πήρε παράταση για να απαντήσει. Ικανοποίηση από την συμφωνία με τον Μέγιερι.

Το θέμα του προπονητή παραμένει ανοιχτό στον Ολυμπιακό με τον Τροντ Σόλιντ να έχει πάντα το προβάδισμα και τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να ακολουθεί.

Ωστόσο στο Λιμάνι δεν έχουν κλείσει οριστικά τις πόρτες ατην ισπανική αγορά. Τα ονόματα των Μαρτίνεθ και Όλτρα παραμένουν στο προσκήνιο για τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Από εκεί και πέρα στο θέμα των μεταγραφών, η περίπτωση του Τσάβες απομακρύνεται καθώς η τιμή μου είναι απαγορευτική. Αντίθετα ο Μασάδο παραμένει πάντα ψηλά στη λίστα, με τον ίδιο τον παίκτη να έχει εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο να φορέσει τα "ερυθρόλευκα".

Τέλος σχετικά με τις ανανέωσες, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, οι Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα θα απαντήσουν την Παρασκευή. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν κάνει μία εξαιρετική πρόταση για τα δεδομένα της εποχής στον Σουηδό που φτάνει στο 1 εκατομ. με τα μπόνους και την εφορία πληρωμένη.

Παράλληλα υπάρχει ενθουσιασμός στο Λιμάνι για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Μέγιερι και είναι πιθανόν να γίνουν παρόμοιες κινήσεις για ποδοσφαιριστές που δεν λήγει φέτος το καλοκαίρι η συνεργασία τους με την ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ