ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Πρώτο βήμα της Παλμέιρας του Φερέιρα για να πάρει και το Κύπελλο Βραζιλίας

Ο τεχνικός της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα, λίγο πριν από την έναρξη του τελικού του Copa Libertadores 2021 απέναντι στην Σάντος
Ο τεχνικός της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα, λίγο πριν από την έναρξη του τελικού του Copa Libertadores 2021 απέναντι στην Σάντος Ⓒ 2021 RICARDO MORAES/ASSOCIATED PRESS

Η Παλμέιρας του Αμπελ Φερέιρα έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Βραζιλίας, νικώντας 1-0 την Γκρέμιο στον πρώτο από τους δυο τελικούς.

H Παλμέιρας του Αμπελ Φερέιρα, που φέτος σήκωσε το Copa Libertadores απέναντι στη Σάντος, έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Βραζιλίας, νικώντας 1-0 την Γκρέμιο στο στάδιο Arena του Πόρτο Αλέγκρε στον πρώτο από τους δυο τελικούς. Σκόρερ του αγώνα ήταν ο Γκουστάβο Γκόμεζ στο 31ο λεπτό του αγώνα, ενώ η ρεβάνς θα γίνει την Κυριακή στο Σάο Πάολο.

"Αναμετρήθηκαν δύο μεγάλες ομάδες και ο τίτλος κρίνεται σε δυο αγώνες. Απόψε (σ.σ. χθες) έγινε ο πρώτος. Έχουμε πλεονέκτημα, αλλά τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να επικεντρωθούμε στα καθήκοντά μας", είπε ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ.

"Η ομάδα μας έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στη Βραζιλία, είναι πυλώνας μας. Πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι. Να κάνουμε επίθεση αμυνόμενοι και να αμυνόμαστε επιτιθέμενοι", πρόσθεσε ο Πορτογάλος κόουτς μετά το φινάλε του τελικού.

ⓒ 2021 Ricardo Moraes/Associated Press

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ