ΑΕΚ

Πρώτη περιήγηση στα Σπάτα και σύσκεψη κορυφής για τον Ουζουνίδη

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την πρώτη του περιήγηση στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ έκανε σήμερα (29/5) ο Ουζουνίδης και κατόπιν είχε και σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ

Μια πρώτη γεμάτη... ΑΕΚ ημέρα, είχε σήμερα (29/5) ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του. Ο νέος τεχνικός της Ένωσης είχε το πρωί την πρώτη του γνωριμία με τους χώρους που πλέον θα δουλεύει.

Επισκέφτηκε μαζί με τους συνεργάτες του το προπονητικό κέντρο των Σπάτων, περιηγήθηκε στους χώρους του και ενημερώθηκε για την λειτουργία του Κέντρου από τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Βασίλη Δημητριάδη.

Άλλωστε, όπως διαβάσατε ήδη στο Sport24, ο Ουζουνίδης ήθελε να "τσεκάρει" τους χώρους που πλέον θα στήσει το...στρατηγείο του.Όμως η δουλειά συνεχίστηκε για τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ και μετά από την επίσκεψη στα Σπάτα. Κατόπιν ο Ουζουνίδης μαζί με τον στενό του συνεργάτη, Χριστόφορο Κόλα, πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Και είχε σύσκεψη... κορυφής με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, παρουσία του Λυμπερόπουλου, για ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Όσο για την επίσημη παρουσίαση του Ουζουνίδη από την ΑΕΚ, αυτή αναμένεται να γίνει την Πέμπτη (31/5)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ