ΞΑΝΘΗ

Πρώτη για Ραντζίσκι, έτοιμη για την πρεμιέρα

Πρώτη για Ραντζίσκι, έτοιμη για την πρεμιέρα
ραντιντσκι

Η αντίστοφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει για την Ξάνθη

Ο Εμίλιο Φερέρα δεν θα έχει στην διάθεση του τον Σπύρο Βάλλα που είναι τιμωρημένος και ο Νουκέ προβάλει ως βασικός υποψήφιος για να πάρει την θέση του όπως και το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Τόμας Ραντζίσκι ο οποίος πάντως έκανε την πρώτη του προπόνηση ενώ οι άνθρωποι της ακριτικής ομάδας κινήθηκαν αστραπιαία και κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να εκδώσουν το δελτίο του Καναδού.
Αντίθετα στην διάθεση του Βέλγου τεχνικού είναι ο Ζουέλα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζε. Οι Θρακιώτες φιλοδοξούν με τη συμπαράσταση του κόσμου τους να κάνουν καλό ποδαρικό στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ και να δείξουν ότι φέτος είναι έτοιμοι για μία πολύ καλύτερη χρονιά.

Συνολικά η αποστολή απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι μετά την λήξη της προπόνησης συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο Le Chalet του αθλητικού κέντρου. Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Παπαδημητρίου, Κοντοδήμος, Ζουέλα, Φλίσκας, Κωστούλας, Άλβα, Νουκέ, Πόι, Λαμπριάκος, Μπάρκογλου, Ντελγκάδο, Κιντάνα, Ρίκκα, Ριζογιάννης, Γκαρσία, Τούρινα, Γιουρασόφσκι, Τόμιτς, Λυμπερόπουλος.


TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ