ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε στον Νταμπίζα ο Ρεγκάκος

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ/ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ  ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ  (Κ18 ) ΕΛΛΑΔΑΣ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ 1-1, ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ/ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ (Κ18 ) ΕΛΛΑΔΑΣ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ 1-1, ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Ο 21χρονος επιθετικός Στέφανος Ρεγκάκος που αγωνιζόταν στην Ελβετία με τη δεύτερη ομάδα της Λωζάννης μένει ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου και προτάθηκε στον Νίκο Νταμπίζα.

Το ζητούμενο στον Παναθηναϊκό τη φετινή μεταγραφική περίοδο με τους περιορισμούς που υπάρχουν είναι να βρεθούν παίκτες μικρότεροι των 24χρονών, ελεύθεροι και Έλληνες.

Για αυτό και όσοι συγκεντρώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά είναι εν δυνάμει στόχοι του τριφυλλιού και αρκετοί εξ αυτών έχουν προταθεί ήδη στον Νίκο Νταμπίζα.

Ένας εξ αυτών είναι ο 21χρονος επιθετικός (σ.σ. γεννημένος στις 23/10/1997) Στέφανος Ρεγκάκος ο οποίος άνηκε στην Λωζάννη και αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ελβετίας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ο Ρεγκάκος έπαιζε στην ακαδημία του Ατρόμητου αλλά δεν του προτάθηκε επαγγελματικό συμβόλαιο και έτσι τον Φεβρουάριο του 2017 αποχώρησε με προορισμό τη Λωζάννη.

Εκεί μπόρεσε να παίξει φέτος σε 12 παιχνίδια με την ελβετική ομάδα και να πετύχει τέσσερα γκολ αλλά το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου.

Ο 21χρονος επιθετικός προτάθηκε τις τελευταίες μέρες στον Νταμπίζα ο οποίος και σε συνεργασία με το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού θα αποφασίσει για το αν θα προχωρήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση ή μη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ