ΜΙΛΑΝ

Πρόταση από Μίλαν αποκάλυψε ο Μιράντα

Πρόταση από Μίλαν αποκάλυψε ο Μιράντα
Μιράντα-Βραζιλία

Ο 24χρονος αμυντικός της Σάο Πάολο και της Εθνικής Βραζιλίας, Μιράντα, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση από τη Μίλαν και εξετάζει το ενδεχόμενο να πάει στους "ροσονέρι"

Όπως αποκάλυψε ο Μιράντα, κεντρικός αμυντικός της Σάο Πάολο και της Εθνικής Βραζιλίας ο οποίος πήρε μάλιστα μέρος στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών που διεξήχθη τις δύο προηγούμενες εβδομάδες στη Νότια Αφρική, έχει δεχθεί πρόταση από τον ιταλικό σύλλογο και δεν αποκλείει σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο να αγωνιστεί από τη νέα σεζόν στο Καμπιονάτο.
"Υπάρχει μία πιθανότητα να πάω στη Μίλαν, μου έχουν κάνει μία πρόταση. Τώρα θα συναντηθώ με τον πρόεδρο της ομάδας μου, Ζουνεβάλ Ζουβένσιο, για να μιλήσουμε και να αποφασίσουμε μαζί πως θα λύσουμε αυτό το θέμα", τόνισε χαρακτηριστικά ο 24χρονος σέντερ μπακ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "Globoesporte" κατά την επιστροφή της "σελεσάο" στο Ρίο Ντε Ζανέιρο.

Να σημειωθεί πως η Μίλαν έχει αποκτήσει ήδη τον Τιάγκο Σίλβα, κάτι που σημαίνει πως αν προχωρήσει και στην απόκτηση του Μιράντα θα έχει συμπληρώσει τις θέσεις των ξένων παικτών, με το νέο απόκτημά της για τη γραμμή κρούσης να είναι αναγκαστικά από την Ιταλία ή από κάποια άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.





TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ