ΑΕΚ

Πρόσω ολοταχώς για Πόνσε

Ezequiel Ponce of Argentina's Newell's Old Boys, right, fights for the ball with Werley of Brazil's Gremio during their Copa Libertadores soccer match in Porto Alegre, Brazil, Thursday, March 13, 2014. (AP Photo/Nabor Goulart)
Ezequiel Ponce of Argentina's Newell's Old Boys, right, fights for the ball with Werley of Brazil's Gremio during their Copa Libertadores soccer match in Porto Alegre, Brazil, Thursday, March 13, 2014. (AP Photo/Nabor Goulart) AP PHOTO/NABOR GOULART

Η ΑΕΚ το αποφάσισε και προχωρά ολοταχώς για να κλείσει την συμφωνία με την Ρόμα με σκοπό το δανεισμό του Εσεκιέλ Πόνσε.

Όλα τα δεδομένα στην υπόθεση του Εσέκιελ Πόνσε, η ΑΕΚ τα έβαλε πολύ προσεκτικά στο ζύγι. Και η ζυγαριά έδειξε πως σχεδόν μόνο κέρδη μπορεί να έχει η Ένωση από τον δανεισμό του Αργεντινού φορ.

Άλλωστε έτσι κι αλλιώς τα θετικά της απόκτησης του Πόνσε έστω και με το αυστηρό πλαίσιο συμφωνίας που προτείνει η Ρόμα, ήταν ευθύς εξ αρχής πολύ περισσότερα και πιο βαρύνουσας σημασίας, όπως διαβάσατε ήδη στο Sport24.gr.

Κυρίως ο Πόνσε, είναι ένας επιθετικός με ποιότητα και αγωνιστικά χαρακτηριστικά τέτοια, που καλύπτουν τις απαιτήσεις της ΑΕΚ. Εξ ου και στην Ένωση η απόφαση είναι να προχωρήσουν ολοταχώς για να κλείσουν την συμφωνία με τους Ιταλούς.

Φυσικά υπάρχουν ακόμα βήματα να γίνουν, μέχρι ο Πόνσε να μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα και να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το τελικό στάδιο των συζητήσεων με την Ρόμα, συμπεριλαμβανομένης και μια προσπάθειας να "ψαλιδιστεί" η οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν. Και φυσικά να ολοκληρωθεί η συμφωνία και με τον Αργεντινό επιθετικό.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

Πάντως εδώ που έχει φτάσει η υπόθεση, εκείνο που θα επιδιώξει η ΑΕΚ, είναι να μπορέσει να την κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο στόχος που έχει μπει, είναι να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες, ώστε να μπορεί ο Πόνσε να βρίσκεται στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, από την πρώτη μέρα της δουλειάς στο Κίελτσε της Πολωνίας. Δηλαδή από τις 3 Ιουλίου. Άλλωστε ένας από τους λόγους που η ΑΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτηση του Αργεντινού φορ, είναι πως κλείνει με το καλύτερο αλλά και τον πιο σύντομο τρόπο, μια σημαντική εκκρεμότητα.


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ