ΤΟΥΡΚΙΑ

Προπονητής Τράμπζονσπορ: "Θέλουμε τον Μασούρα, αλλά υπάρχει και το οικονομικό κομμάτι"

Ο Μασούρας πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Αστέρας
Ο Μασούρας πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Αστέρας EUROKINISSI

Μετά τον πρόεδρο της Τράμπζονσπορ, Αχμέτ Αγάογλου και ο προπονητής της ομάδας Αμπντουλάχ Αβτσί επιβεβαίωσε τις προσπάθειες του συλλόγου για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα.

Το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Μασούρα επιβεβαιώθηκε ξανά με δηλώσεις που έκανε ο Αμπντουλάχ Αβτσί.

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Τουρκίας σε συνέντευξή του στο Sabah Sport ήταν σαφής: «Χρειαζόμαστε έναν ακόμη εξτρέμ. Ναι, θέλουμε να βάλουμε στα χρώματα μας τον Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού. Τον θέλαμε από την περασμένη σεζόν, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά και στη μεσαία γραμμή, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για μας. Βέβαια, υπάρχει και το οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής. Εξετάζουμε την κατάσταση. Οπότε μπορώ να πω ότι αυτός ο ποδoσφαιριστής είναι στη λίστα μας. Η διοίκηση μας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί».

Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ προ ημερών είχε δηλώσει πως οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού ανέρχονται στα 8.000.000 ευρώ, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για τα χρήματα που προσφέρει η τουρκική ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, η Τράμπζονσπορ φέρεται να δίνει 4.500.000 – 5.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει ανάλογη πρόταση της τουρκικής ομάδας τον περασμένο Ιανουάριο. Κάτι που σημαίνει πως, ούτε τώρα υπάρχει διάθεση από πλευράς ερυθρόλευκων να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων αν η Τράμπζονσπορ δεν ανεβάσει την προσφορά της πάνω από τα 7.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, έντονο ενδιαφέρον για τον Μασούρα έχει δείξει και η Φενέρμπαχτσε, χωρίς για την ώρα να έχει χτυπήσει επίσημα την πόρτα του Ολυμπιακού. Δημοσιεύματα στην Τουρκία εμπλέκουν και τον Πέλκα στην υπόθεση, αλλά δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή από πλευράς ερυθρόλευκων.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ