ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Προπονητής Τράμπζονσπορ: "Ο Μπακασέτας πονάει στο γόνατο, θα κάνει μαγνητική την Κυριακή"

Προπονητής Τράμπζονσπορ: "Ο Μπακασέτας πονάει στο γόνατο, θα κάνει μαγνητική την Κυριακή"

Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτζί, επιβεβαίωσε ότι ο Τάσος Μπακασέτας αισθάνεται πόνο στο γόνατο, ύστερα από τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με την Μπεσίκτας, όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 30'.

Ο Αμπντουλάχ Αβτζί δεν μίλησε πολύ για την κατάσταση του Τάσου Μπακασέτα, ύστερα από τον τραυματισμό του Έλληνα επιθετικού στη νίκη της Τράμπζονσπορ επί της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τούρκος προπονητής αρκέστηκε σε μία ατάκα στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από τον αγώνα, εξηγώντας ότι "πονάει στο γόνατό του, θα κάνει μαγνητική τομογραφία την Κυριακή. Κατόπιν, θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα".

Ο αρχηγός της Εθνικής προερχόταν από (διαφορετικό) τραυματισμό, ωστόσο στην επιστροφή του αγωνίστηκε μόλις μισή ώρα. Τραυματίστηκε στο 28' από μαρκάρισμα του Ρασίντ Γκεζάλ, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στον αγώνα, όμως άντεξε μόλις δύο λεπτά.

Η συμμετοχή του Μπακασέτα στα παιχνίδια της Ελλάδας με Ισπανία και Κόσοβο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 προς το παρόν είναι αμφίβολη.

TAGS ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ